top of page
Review Maartje Rammeloo
03:09
Review Paul Groot, Harry Piekema & Ruth Willemse
00:58
Reviews deelnemers Acting & singing
03:07

Masterclass Acting & Singing

Haal meer uit je performance van songs en aria’s, ga weer geïnspireerd het vak in en voel je sterker op het toneel dan ooit!

NÚ voor maar 400 euro drie volle dagen les! 

-Volledig fiscaal aftrekbaar -

13-15 november

8-10 mei

17-19 augustus 

Ieder jaar op dezelfde (bovenstaande) data in de Balletzaal in Uithoorn - 28 min. van Amsterdam

Masterclass Acting & Singing is een workshop van drie dagen voor professionele zangers en acteurs waarbij de focus ligt op de integratie van zang en spel.

 

Deze wordt gegeven in de groep met alle deelnemers samen, je hebt les terwijl de andere deelnemers toekijken. Ook jij kijkt als de anderen aan de beurt zijn. Je zingt meestal 1 of 2 stukken. Je wordt op piano begeleid door een pianist. Je kunt van tevoren contact opnemen met vragen daarover of om je muziek alvast door te nemen, mocht je dat willen. Let wel, deze voorbereiding valt niet onder de kostprijs van de masterclass en moet je dus zelf bekostigen

Je wordt deze drie dagen begeleid door Elisabeth Sevholt en Esther Maas, samen met een geweldige pianist (Charlie Bo Meijering of Kees van Zandwijk).

Wil je meer weten over de Masterclass Acting & Singing? Bekijk de reviews of download hier een pdf met meer informatie over de docenten.

Praktische informatie

  • De Masterclass wordt gegeven in Amsterdam, of dicht bij Amsterdam.

  • Elke dag van 10:00 uur - 17:00 uur

  • Kosten: € 400,- excl. btw voor professionals met PPO via Werktuig voor Ontwikkeling

Aanvragen PPO Werktuig

PPO Werktuig is een fonds dat een derde van de kosten vergoed, op voorwaarde dat je professionele acteur en/of zanger bent. Een aanvraag doe je al binnen 5 minuten, wordt altijd gehonoreerd én snel uitbetaald. Klik hier om de PPO direct aan te vragen.

Wie gingen je voor?

Vele acteurs en zangers zijn je reeds voorgegaan. Denk aan Paul Groot, Michelle van de Ven, Maarten Koningsberger, Wiebe-Pier Cnossen, Belle Zimmerman, Marcella Adema, Ruth Willemse, Julia Herfst, Harry Piekema, Maartje Rammeloo, Erik Slik, Maartje van de Wetering en nog vele anderen.

Aanmelden

Schrijf je in

Wil je je inschrijven of heb je vragen of opmerkingen? Je kunt ons alles vragen!
 

Vul het formulier hieronder in, of mail Esther Maas op pit.esther@gmail.com en we nemen z.s.m. persoonlijk contact met je op. Appen kan ook op 06-14467679
 

Dank voor je aanmelding! We nemen snel contact met je op.

bottom of page